Nodi toimetamine UK-st Eestisse
Hei rahvas!
Harri teatas just, et tema käes on üks üleliigne "DOOR GLASS RAIL SUPPORT KIT WITH RUBBERS komplekt" ... kas keegi tellis ja kellelgi jäi saamata VÕI siis ostsin ma jälle ühe üleliigse komplekti miskit asja
olen liiga laisk, et praegu tellimustest vaadata, seepärast küsin, et kas kellelgi jäi puudu selline asi. See on siis mitte viimasest tellimusest vaid eelviimasest - märtsi alguse reisist.
Ja loomulikult suurimad tänud Harrile aususe eest!
Harri teatas just, et tema käes on üks üleliigne "DOOR GLASS RAIL SUPPORT KIT WITH RUBBERS komplekt" ... kas keegi tellis ja kellelgi jäi saamata VÕI siis ostsin ma jälle ühe üleliigse komplekti miskit asja
olen liiga laisk, et praegu tellimustest vaadata, seepärast küsin, et kas kellelgi jäi puudu selline asi. See on siis mitte viimasest tellimusest vaid eelviimasest - märtsi alguse reisist.
Ja loomulikult suurimad tänud Harrile aususe eest!
ja mis ma veel öelda tahtsin viimase jupitoomiskorra kohta, et asi oleks suurima läbipaistvusega ja et rahvas teaks, mis ma üldjoontes teen, siis (minu pangakontole kantud summa) - (minu pangakontolt minisparesis lahkunud summa kroonides (kurss 18,1)) - (minu käest lahkunud sularaha vahetamiseks kulutatud summa kroonides) = oli täpselt 2001 krooni, kuid sellest 1200 maksin ma Andreasele tagasi juppide eest, mida ta ei saanud. Niisiis eelmise juppide toomise korra eest oli ülejääk ehk teisisõnu minu tulu 801 krooni. Kuid arvestades nüüd, et minisparesisse ja tagasi sõitmine oli minu jaoks 93 km ekstra sõitmist, seal kulus mul kokku natuke üle 2 tunni ning lisaks viisin ma jupid inimestele tallinnas laiali, mis oli kokku 45 km sõitmist ja aega kulus 1 tund. kokku seega 3 tundi tööd, 138 km sõitu. kaubik võtab ca 9 liitrit sajale linnas diislit ehk kulus ca 12 liitrit kütet, mis maksab umbes 213 krooni. 801-213= 588 krooni ehk ca 2/3 paaki kütet jäi alles. nii et 588 krooni läks kõigile sel korral tellijatele maksma transport London-Tallinn
P.S sel korral oli minu arve minisparesis kokku 1060 naela
P.S sel korral oli minu arve minisparesis kokku 1060 naela
Ausus ja väga detailne täpsus on hea. Kuid kahjuks inimesed ei taha millegi pärast vahest kogu tõde teada, et mis kui palju maksab ja mis kurss on jne. Hind ala 20 naela kanna 400 ja vsjoo, mina toon ja teen, lihtne ja loogiline. Aga hakata ilusti ja kõik lahti seletada ajab segadusse, et miks nii ja miks sa ikka kasumit pead saama.
Eks kõik kogenud seda, kui mingit rahakogumist teinud, et lihtsam öelda anna nii palju ja vastu saad selle kauba või teenuse.
Eks kõik kogenud seda, kui mingit rahakogumist teinud, et lihtsam öelda anna nii palju ja vastu saad selle kauba või teenuse.
Re: Nodi toimetamine UK-st Eestisse
tsau minilised. Augusti viimasel nädalal olen taas inglismaal ja nüüd sel korral on graafik lödvem ja aega rohkem. Pakun teile ametlikult vöimalust tellida juppe minisparesist ning et asi oleks lihtne ja ametlik olen välja möelnud süsteemi mu oma tasu jaoks. Minu vahendustasu kuni 300 naelase ostukorvi korral on 20% ja sealt edasi 15%. Vahet pole mis ja kui palju, vahendustasu on summa pealt ja selle kohta saab ka arve. Välja näeb köik nii, et mailile usku@usku.org saadate tellimuse nimekirja minisparesi tootekoodidega ning koguse ja arve saate ja tasute koos kaubaga. Tellimusi vötan vastu kuni 20.08.2010.
Näide. Tellid minisparesist nänni ja köik kokku maksab 200 naela. Mina esitan sulle tallinnas, pärnus vöi tartus arve 240 naela (sh käibemaks)
Samadel tingimustel saab ka ebayst minu kaudu kraami osta. Ja ikeast mööblit
Näide. Tellid minisparesist nänni ja köik kokku maksab 200 naela. Mina esitan sulle tallinnas, pärnus vöi tartus arve 240 naela (sh käibemaks)
Samadel tingimustel saab ka ebayst minu kaudu kraami osta. Ja ikeast mööblit
Eile helistasin Sulle,Usku, Eesti nr pääle. Soome nr. pääle ei proovind –sellega oli mingi kala mida enam ei mäleta.
Tahtsin küsida et kas seekord on teemaks ainult Spares või äkki oled saanud sooviavaldusi ka MiniSpordi ja muude „kõrvalepõikamiste” peale? (Üksnes enda pärast ei hakkaks kül trajektoori ja läbitavate km-de kallal susserdama).
Ja ehk on nüüd täpsed mineku-tuleku kuupäevad ka paigas?
Küsimus kõigile kel Mini Sparesist juppide tellimisega suurem kogemus kui minul (e. algajal) :
Kas neilt peabki koguaeg eelnevalt järele pärima kauba laos olekust? Pean silmas et kui mingi asi on 11 kuud olnud järjepidevalt „out of stock” kas siis võib olla tegu flegmaatilise itimehe ja/või turundusjuhiga ...või on see kurb reaalsus mis ajas-pildis meile ekraanile kuvatakse . Ses suhtes et mis point on hoida taolist asja tootenimistus?
Ja üldse on seekord Sparesi aadressil pea iga kolmas huvi pakkuv asi „hetkel” otsas. Ma ei tea mida teha.
Tahtsin küsida et kas seekord on teemaks ainult Spares või äkki oled saanud sooviavaldusi ka MiniSpordi ja muude „kõrvalepõikamiste” peale? (Üksnes enda pärast ei hakkaks kül trajektoori ja läbitavate km-de kallal susserdama).
Küsimus kõigile kel Mini Sparesist juppide tellimisega suurem kogemus kui minul (e. algajal) :
Kas neilt peabki koguaeg eelnevalt järele pärima kauba laos olekust? Pean silmas et kui mingi asi on 11 kuud olnud järjepidevalt „out of stock” kas siis võib olla tegu flegmaatilise itimehe ja/või turundusjuhiga ...või on see kurb reaalsus mis ajas-pildis meile ekraanile kuvatakse . Ses suhtes et mis point on hoida taolist asja tootenimistus?
Ja üldse on seekord Sparesi aadressil pea iga kolmas huvi pakkuv asi „hetkel” otsas. Ma ei tea mida teha.
sorri, olin tsivilisatsioonist kaugel ning su vastamata kõnet nägin alles öösel ja hommikul unus tagasi helistada. Nüüd taas levisSirgu kirjutas:Eile helistasin Sulle,Usku, Eesti nr pääle. Soome nr. pääle ei proovind –sellega oli mingi kala mida enam ei mäleta.
Minek 19.08 ja tulek 26.08. Lähen ainult Minisparesisse, Minisport jääb liiga kaugeks ja kalliks.
Kui on out of stock, siis praktika näitab, et need ongi out of stock ja mulle on ainult kaks korda leitud out of stock asi kusagilt kätte. Aga üldiselt ei saa. Ma küsisin sama, et miks on - no kunagi ehk tuleb jälle
Sirgu, koosta soovitud "out of stock" esemetest nimekiri ja saada neile päring. Eelmine nädal oli näiteks mind huvitanud "out of stock" asi olemas, kuigi koduleht väitis muud
Ma siin veel heietan mõtet ,et äkki peaks flipfrondi ära tellima, kuidas Usku ruumiga on?
on!ares kirjutas:Ma siin veel heietan mõtet ,et äkki peaks flipfrondi ära tellima, kuidas Usku ruumiga on?