Nägin klassikalist Mini!
Eks ikka Minimees. Vaata ristike on seal sellepärast, et seal on kanalisatsioonikaev Aga kui ma oma päikese sinna ära pargin siis jääb kaevukaas täielikult puutumata. Seega ma ei näe mingit probleemi
Pealegi olen alati käigu välja võtnud, et kui tõesti on tõeline veeavarii siis saavad töömehed auto eest ära lükata !
Minirõõmud.
Pealegi olen alati käigu välja võtnud, et kui tõesti on tõeline veeavarii siis saavad töömehed auto eest ära lükata !
Minirõõmud.
Vot seda kohta lugesin küll nägu ees.Ei ole mina veel oma Mini käsipidurit sõidu ajal puutunud. Nüüd mulle hakkab selgemaks saama, miks sa Mini suvetuuri käigus ringrajale tahtsid viia Sa liikled temaga vähe teistmoodi kui enamus Mini-omanikke.Vormeliga kihutamisest jms isu täis ei saa?Kristjan kirjutas: ...käsipiduri abil kannapöördeid sooritada.
Vot kus lops.
OT aga oled sa Kristjan ise ka kokkutulekule tulemas?
Cooper Sport
Janno kirjutas:Vot seda kohta lugesin küll nägu ees.Ei ole mina veel oma Mini käsipidurit sõidu ajal puutunud. Nüüd mulle hakkab selgemaks saama, miks sa Mini suvetuuri käigus ringrajale tahtsid viia Sa liikled temaga vähe teistmoodi kui enamus Mini-omanikke.Vormeliga kihutamisest jms isu täis ei saa?Kristjan kirjutas: ...käsipiduri abil kannapöördeid sooritada.
Vot kus lops.
OT aga oled sa Kristjan ise ka kokkutulekule tulemas?
Veel ot´d edasi a minu meelest on see väga öige viis miniga söita, kui mingit tiksumise autot vaja on siis ma ei valiks ilma vedrustuseta suitsupaki suurust masinat endale. Pean ütlema et enamus ajast gaas ikka pöhjas on ja ka kässar tuleb tihti mängu. Kui sellele löpuks ka mingi päris mootori vahele saaks ja kuskil kardirada külastada.....oleks super.
-
http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond_id=16
15:30 on kaadris roheline Mini, millel ees 4 tuld.
Teab keegi, kelle oma?
15:30 on kaadris roheline Mini, millel ees 4 tuld.
Teab keegi, kelle oma?
Cooper Sport