Marguse Cooper 1.3i -92a (MÜÜDUD SOOME)
Kas lihtsalt välja löömine ei önnestu vöi, kuid mida "Sibul" tähendab, ma ei jaga osadest nimedest midagi, sellest ma saan aru kes on siga- ment-politseinik jne.
Vabandan, oma lolli küsimust, kuid ma olin vist maaall, kui need hüüd nimed tekkisid.
Vabandan, oma lolli küsimust, kuid ma olin vist maaall, kui need hüüd nimed tekkisid.
Austin Mini is not just a car. She is a friend, a pet and exclusive handbag.
Pajataks siis mis vahepeal juhtunud. Kuna talvel kadus ära (oma lolluse tõttu) 3 käik, siis ette tuli võtta operatsioon mootor maha..Ja töökotta.
Töökojas selgus kõige kardetum, kastil hambad maas.
Kõne Einole ja nagu välk selgest taevast vajalikud uued hammakad ca 1500 eur. Korra võttis jalust nõrgakas aga õnneks rõõmustas Eino mind ühe minitronis müügis oleva kasutatud kastiga.
See läks loosi. Vaja läks veel igast muid juppe ja ei pannudki tähele kui arve juba 5 kohaline. Õnneks sain vajalikud osad ning viisin töökotta. Siis edasi see mootor seal seisis 3 nädalat,(siin on sellest juttu) kuid midagi ei juhtunud ning ära ma ta sealt tõin. Kokku hakkasin ise panema ning kindel siht oli auto kokkutulekuks liikuma saada, kuid võta näpust. Kokkutulekule ma kahjuks ei jõudnud. Vahepeal kruvisin külge uued 45 eeku maksvad siksi H4-jad, mis läikisid nagu seasilmad. Eelmistel olid reflektorid tõiselt roostes.
Hetkel on mootor uuesti peal aga vajab elektrikut. Sädet ei leidnudki. Süütepool töötab ja jagaja peaks ka ok olema. Ise sellest jagu ei saanud. Kuid küll me varsti jälle liigume .
Vahepeal oli õuepeal selline vaatepilt. Ise naersime, et väike kokkutulek juba
Ja keegi võiks mind õpetada kinnastega tööd tegema.
Küünealused olid nädal aega õlised aga noh eks see olegi remondimeeste rõõm
Mis kõige rõõmsamaks teeb see, et mul on olnud suurepärane abimeeste armee. Kes nõu, kes jõuga.
Tänud: Janno, eino, E-riik, ranno, henry, Argo, Octavianus. Tore, et meil siin klubis nii abivalmid liikmed on.
Töökojas selgus kõige kardetum, kastil hambad maas.
Kõne Einole ja nagu välk selgest taevast vajalikud uued hammakad ca 1500 eur. Korra võttis jalust nõrgakas aga õnneks rõõmustas Eino mind ühe minitronis müügis oleva kasutatud kastiga.
See läks loosi. Vaja läks veel igast muid juppe ja ei pannudki tähele kui arve juba 5 kohaline. Õnneks sain vajalikud osad ning viisin töökotta. Siis edasi see mootor seal seisis 3 nädalat,(siin on sellest juttu) kuid midagi ei juhtunud ning ära ma ta sealt tõin. Kokku hakkasin ise panema ning kindel siht oli auto kokkutulekuks liikuma saada, kuid võta näpust. Kokkutulekule ma kahjuks ei jõudnud. Vahepeal kruvisin külge uued 45 eeku maksvad siksi H4-jad, mis läikisid nagu seasilmad. Eelmistel olid reflektorid tõiselt roostes.
Hetkel on mootor uuesti peal aga vajab elektrikut. Sädet ei leidnudki. Süütepool töötab ja jagaja peaks ka ok olema. Ise sellest jagu ei saanud. Kuid küll me varsti jälle liigume .
Vahepeal oli õuepeal selline vaatepilt. Ise naersime, et väike kokkutulek juba
Ja keegi võiks mind õpetada kinnastega tööd tegema.
Küünealused olid nädal aega õlised aga noh eks see olegi remondimeeste rõõm
Mis kõige rõõmsamaks teeb see, et mul on olnud suurepärane abimeeste armee. Kes nõu, kes jõuga.
Tänud: Janno, eino, E-riik, ranno, henry, Argo, Octavianus. Tore, et meil siin klubis nii abivalmid liikmed on.
Mootor nüüd ilusti koos aga käima ei lähe. Säde puudub. Ühtlasi avastasin, et mootori pealepanekuga lõhkusin ära ühe anduri, mis tuli hoorata kaane küljest. Võimalik, et viga on selles aga võimalik et mitte.
Vidin ise selline
Nimi on tal Crank sensor aga pean tunnistama, et ei tea mis ta ülesanne on. Igatahes tundub, et kallis andur.
FUEL INJECTION CRANK SENSOR SPI AND MPI MINI COOPER & S. Also known as crankshaft position (ckp) sensor for single and twin point cars.
Vidin ise selline
Nimi on tal Crank sensor aga pean tunnistama, et ei tea mis ta ülesanne on. Igatahes tundub, et kallis andur.
FUEL INJECTION CRANK SENSOR SPI AND MPI MINI COOPER & S. Also known as crankshaft position (ckp) sensor for single and twin point cars.
Tere Margus,
Kuidas su mini elab, mul Õismäel tagurdas ka üks tropp, sisse ja mis kõige hullem aapteegi ees. Ma just mõtlen, millised esilaternad panna. ON kellelgi mingeid häid soovitusi. Sügiseks tahaks omada nelja tuld ees. Ennem oli kaks.
Tänud,
ELor
PS! Täna muidugi unustasin jälle tuled sisse ja taas auto kustunud! Õnneks maja ees.
Kuidas su mini elab, mul Õismäel tagurdas ka üks tropp, sisse ja mis kõige hullem aapteegi ees. Ma just mõtlen, millised esilaternad panna. ON kellelgi mingeid häid soovitusi. Sügiseks tahaks omada nelja tuld ees. Ennem oli kaks.
Tänud,
ELor
PS! Täna muidugi unustasin jälle tuled sisse ja taas auto kustunud! Õnneks maja ees.
- Octavianus
- Kontakt:
Ütleme nii et auto praegu ei ela...Ikka otsin seda pöörete andurit, mis hooratta taha kinnitub, ilma selleta keeldub käivitumast. Kui eestist tõesti ei saa, siis tuleb üle lahe hankida... lisatuledest soovitan originaalid panna@minitron. Kunagi kui mul üks lisatuli puruks sõideti siis ostsin 145.- kuskilt autopoest mingid juustud. Aga ajasid asjad ära ja kui aus olla siis on nad mul siiamaani küljes.
www.automaailm.eeMargus kirjutas:Ikka otsin seda pöörete andurit, mis hooratta taha kinnitub, ilma selleta keeldub käivitumast. Kui eestist tõesti ei saa, siis tuleb üle lahe hankida...
Mul tekkis peale Taani-reisi vajadus mõnede uute juppide järele ja suurem enamus on sealt täiesti saadaval. Näiteks pakuti tavalise Mini standardsumpsi (mis tõsi, minule küll ei sobi) hinnaga 666.- krooni. Ehk siis - vormista üks e-kiri valmis ja saada eesti suurematele varuosamüüjatele laiali. Suure tõenäosusega näkkab.
MINI_UK kirjutas:Tere Margus,
Tänud,
ELor
Minispordis olemas kohe neljane sett:
http://www.minisport.com/classic-mini-s ... oduct.html
Panin endale kunagi ka 4 tk. ja ega odavam ei tulnud kui see pakett.
PS! Ka mulle on otsa tagurdatud niimoodi et eest kõik mis sai rippus!
Eile "rõõmustas" mind asjaolu, et mootor tuleb uuesti maha võtta. Nimelt oma rumalusest panin peale vale hooratta, peale läks 1l karpa hooratas. Pritsungil on väntvõlli anduri pärast hooratal üks soon, kus anduri nõel kenasti paikneb. Aga kuna karpal seda andurit ei ole siis puudub ka vajadus sellele soonele...
Aplaus Margus
Aplaus Margus