Suvetuur 2009 vol 2
Saan aru siis, et praegu tulemas järgmine seltskond:
1. Janno
2. Argo
3. Ares
4. Ülari
5. Ranno
6. Jaan
7. Siil
8. Harri
9. Tank
Veel keegi?
Loen huvi pärast juurde autod, mis liiguvad aga erinevatel põhjustel kahjuks meiega ei liitu
10. Sirgu
11. Jet Black
12. Sander
13. Kairi
14.Kristjan
15. Märt
16. Ken
17. Evelin
18. 90Deville
19. Rustang
20. Tiina
21. Una
22. Rain
23. Henry
Vot see rivi oleks võimas!
Teab veel keegi lisada?
1. Janno
2. Argo
3. Ares
4. Ülari
5. Ranno
6. Jaan
7. Siil
8. Harri
9. Tank
Veel keegi?
Loen huvi pärast juurde autod, mis liiguvad aga erinevatel põhjustel kahjuks meiega ei liitu
10. Sirgu
11. Jet Black
12. Sander
13. Kairi
14.Kristjan
15. Märt
16. Ken
17. Evelin
18. 90Deville
19. Rustang
20. Tiina
21. Una
22. Rain
23. Henry
Vot see rivi oleks võimas!
Teab veel keegi lisada?
Cooper Sport
kui kellegil mõni mootorikatte kinnituse plastik(emane) üle olema juhtub oleksin homme huvitatud ei suuda kuidagi pilti üles laadida ei oska enam vist ja siis käsipiduri pealekeeramise võtit tahaks ka oma silmaga näha kui selline asi olemas on üldse see siis trumlite juures neljakandiline polt ok autot putitama nüüd
Niisiis. Riputasin netti esimesed minu klõpsitud pildid viimasest ühisüritusest.
http://web.zone.ee/ahvik/Viljandi2009se ... jandi2009/
http://web.zone.ee/ahvik/Viljandi2009se ... jandi2009/
Mu mõned pildid sai hetkel Orkuti üles.. võib mind sealt otsida või siis kaevan neile veel millaski koha kuhu riputada..
Viimati muutis ranno, 12 Juun 2013, 13:40, muudetud 1 kord kokku.
Aitäh kõigile osalejatele. Oli väga tore nädalavahetus. Uskumatu, kuidas pmts täiesti võõrad inimesed on saanud omaks
Loodan, et Põltsamaa veinidest ja kurkidest oli abi. Isegi mina (kes ma muidu ülkdse veini ei joo) suutsin Argole abiks olla, kui õhtu viimased pudelid olid vaja tühjaks teha Seejärel juba oli Mini katusekabe tõsiasi.
Viktoriin seekord toimus, katusealune koos valgustusega oli bro. Oleks ehk ilm tiba parem olnud, võinuks käia mõnel rabalaudteel ja Pärnus koos söömas aga eks see jääb siis mõneks teiseks korraks.
Põgusalt arutasime ka järgmise suurema kogunemise teemat. Keegi (hetkel tuvastamata) käis välja, et võiks korraldada suvapäevad Et mitte kogu aeg ringi uhada vaid mingi koht rentida. Kogunemine reedel, laupäev täis võistlusi ja mänge, pühapäeval kokkuvõtete tegemine ning pidulik lõpetamine. Toimumisajaks pakuti esialgu 2010 maikuu teist poolt.
Veelkord sügav kummardus kõigile Minilistele, kes kohale tulid!
Janno
Loodan, et Põltsamaa veinidest ja kurkidest oli abi. Isegi mina (kes ma muidu ülkdse veini ei joo) suutsin Argole abiks olla, kui õhtu viimased pudelid olid vaja tühjaks teha Seejärel juba oli Mini katusekabe tõsiasi.
Viktoriin seekord toimus, katusealune koos valgustusega oli bro. Oleks ehk ilm tiba parem olnud, võinuks käia mõnel rabalaudteel ja Pärnus koos söömas aga eks see jääb siis mõneks teiseks korraks.
Põgusalt arutasime ka järgmise suurema kogunemise teemat. Keegi (hetkel tuvastamata) käis välja, et võiks korraldada suvapäevad Et mitte kogu aeg ringi uhada vaid mingi koht rentida. Kogunemine reedel, laupäev täis võistlusi ja mänge, pühapäeval kokkuvõtete tegemine ning pidulik lõpetamine. Toimumisajaks pakuti esialgu 2010 maikuu teist poolt.
Veelkord sügav kummardus kõigile Minilistele, kes kohale tulid!
Janno
Cooper Sport
Vaatamata kahele Minile, mis tervel suvetuuril osaleda ei saanud, oli nädalavahetus taaskord tore ja lõbus
Olen nüüdseks ka minu fotoaparaadiga jäädvustatud pildid üle vaadanud ja oma valiku teinud. Ei saa öelda, et see lihtne ülesanne oleks olnud, kuna pildistatud oli ikka mõnuga Kohe kui pildid homme üles laetud saan, annan sellest teada.
Margo
Olen nüüdseks ka minu fotoaparaadiga jäädvustatud pildid üle vaadanud ja oma valiku teinud. Ei saa öelda, et see lihtne ülesanne oleks olnud, kuna pildistatud oli ikka mõnuga Kohe kui pildid homme üles laetud saan, annan sellest teada.
Margo